http://k-cassidy.org/videoarchive/ http://ilovekcassidy.tumblr.com/ https://www.facebook.com/pages/Katie-Cassidy-Daily
Katie-Cassidy-Tom-Ford-5.jpg
Katie-Cassidy-Tom-Ford-4.jpg
Katie-Cassidy-Street-Style_003.jpg
Katie-Cassidy-Street-Style_002.jpg
Katie-Cassidy-Street-Style_001.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-8_1.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-8.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-7.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-6.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-5.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-4.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-3.jpg
Katie-Cassidy-Cat-Ears-1.jpg
Katie-Cassidy-Street-Style-1.png
Elérhető nyelvek

Aktuális Projektek

Miután hajótörést szenvedett, a milliárdos nőcsábász Oliver Queen öt évet tölt egy lakatlan szigeten. Mikor visszatér szülővárosába, már kész tervvel érkezik - titkos alteregója, Arrow fog majd rendet tenni a városban, amely bűnözőktől hemzseg.

Amanda lakótársa egy Hailey nevű lány lesz, miután nemrégiben veszítette el az előző szobatársát. Mikor Amanda erőszakos ex-barátja felkeresi, Hailey megöli a férfit, és úgy tekinti, emiatt már Amanda tartozik neki, és ideje, hogy lerója a tartozását azzal, hogy végez cserébe Hailey erőszakos apjával.

Suki, egy fiatal nő, többszörös személyiségzavarban szenved, és egy kísérletnek veti alá magát, melynek során talán megszabadulhat a többi személyiségétől. De mi van, ha a számára legellenszenvesebb énje rejti az ő valódi személyét?

Az Arrow Család


Facebook

Kérdések és visszajelzés

Statisztika
Szerkesztők: sheaes & Becky
Design: Becky
Alap: Softly Sophisticated
Nylít: 19/04/2009.
Verzió: 15.0
Site Meter

Archive for Twitter

May
12
2012

Hivatalosan is lesz Arrow

Igaz, pár nap ezelőtt már közzétettem, hogy felvették az Arrowot, de hangsúlyoztam, hogy ez még nem hivatalos megerősítés. Annak ellenére, hogy a CW Upfront május 17.-én lesz mára már sok hivatalos cikk szülelett arról, hogy mik maradnak és miket vettek fel.
Katie is tweetelt pár dolgot az Arrowval kapcsolatban, ezért már egészen biztos, hogy lesz idén szeptemberben Arrow.

RT @TVGuide: CW orders #Arrow, Carrie Diaries, Beauty and the Beast, First Cut and #Cult to series. Details coming soon…

RT @NikkiFinke: CW Picks Up ‘Carrie Diaries’, ‘Arrow’, ‘Cult’, ‘Beauty and the Beast’ & ‘First Cut’ To Serieshttp://t.co/gNdKuM3D

Mar
20
2012

Apró hírmorzsák

  • Befejezésre került az Arrow pilot részének leforgatása, Katie immár ismét Los Angelsben tartózkodik
  • Magának, Katienek voltak olyan utalásai twitteren, hogy véget ért a három éves kapcsolat Jarrett Stollal, és Katie elköltözött a közösen vásárolt házukból
  • Katie legújabb filmjének címét New Girlről Kill for Mere nevezték át
  • Megjelent az első hivatalos kép az Arrowból,  kattins ide, ha érdekel a kép
Sep
10
2011

Twitter bejegyzés

sheaes | Hírek, Twitter

Katie érdekes bejelentést tett twitter oldalán, méghozzá azt, hogy újra barna lesz. Ismét New York Cityben, hazatért a New Girl forgatásáról, és így már semmi akadálya annak, hogy ellátogasson a Vallery Joseph Szalonba.

Going brunette as we speak…. In NYC – holding down the fort at Vallery Joseph Salon

Hát, én kíváncsian várom, hogyan fog kinézni (reméljük képen is láthatjuk hamarosan), bár ettől függetlenül megrázott, hogy befesti újra a haját.
Vajon egy filmszerep kedvéért, vagy csak megunta a szőke tincseit?

Jun
07
2011

Nylon

sheaes | Hírek, Twitter

A júliusi Nylon magazinban Katie is helyett kapott, és a twittere felkerült egy scan.
Katie is kommentálta a magazin megjelenését a saját twitter oldalán. Szeretné, ha sokan vennék meg az újságot, de ez érthető :P

Dec
17
2010

Katie: “A sötét felhő eltűnt!”

Becky | Hírek, Twitter

Sasha Vujacic-ot nemrégiben vásárolta meg a New Jersey a Los Angeles Lakers-től, ezzel megkönnyebbülést okozva Joe Smith-nek és a csapatkapitánynak, hogy talán mégis van esélyük, hogy megvédjék kétszeres NBA bajnoki címüket.

A játékos korábbi barátnőjének, Katie Cassidy-nek a figyelmét sem kerülte el, aki Twitterén örvendezett, miután meghallotta a hírt.

“Oh, az élet nagyszerű!” tweetelte Cassidy. “Főleg, mikor egy ex (egy a mocskos fajtából) átköltözik az ország másik felére! A sötét felhő eltűnt! Buli van!”

Cassidy kárörvendése talán részben amiatt is sikerült ilyen erősre, mert Vujacic a vele való szakítást követően eljegyezte a teniszcsillagot, Maria Sharapova-t, közben Cassidy a Los Angeles Kings játékosával, Jarret Stoll-al jár.

De valóban megérte ez a hír, hogy a színésznő három felkiáltójel miatt túllépje a Twitteren szokásos 140 karakteres limitet?

Nov
18
2010

Katie @ GQ’s “Men of the year” party

Katie was breathtakingly beautiful on the GQ magazine’s annual Men of the Year party. 11 HQ images have been added to the gallery. Before the event, Katie stopped to give autographs and to have some photos with her fans, as you can see in the video I posted bellow ^^

Katie eszméletlenül gyönyörű volt a GQ magazin éves díjátadóján tegnap. 11 HQ kép került fel a galériába ^^
Még az esemény előtt pedig Katie megállt a rajongókkal fotózkodni, erről betettem még egy videót.

K-cassidy_org_gqmenoftheyearw01.jpg K-cassidy_org_gqmenoftheyearw03.jpg K-cassidy_org_gqmenoftheyearw06.jpg K-cassidy_org_gqmenoftheyearw10.jpg K-cassidy_org_gqmenoftheyearw07.jpg

x011 2010 – GQ’s “Men of the year” party

Katie twitteréről:

Srácok, komolyan, legszívesebben mezítláb mászkáltam volna a GQ partin tegnap. Nem mondom el, melyik tervezőtől volt a cipő, de BASSZUS! annyira fájt.
És bocsi, de eszméletlenül tehetséges vagyok, ha magassarkú választásra kerül a sor. Nyami, egyszerűen imádom őket…
StarsZZ Exclusive Theme by Tholaire.com • Hosted by StarsZZ • Powered by Wordpress