http://k-cassidy.org/videoarchive/ http://ilovekcassidy.tumblr.com/ https://www.facebook.com/pages/Katie-Cassidy-Daily
prism_3_3_28429.jpg
prism_3_3_28329.jpg
prism_3_3_28229.jpg
prism_3_3_28129.jpg
prism_1_3_28229.jpg
prism_1_3.jpg
3.jpg
1.jpg
2.jpg
prism_3__28429.jpg
prism_3__28229.jpg
prism_3__28329.jpg
prism_3__28529.jpg
prism_1__28529.jpg
Elérhető nyelvek

Aktuális Projektek

Miután hajótörést szenvedett, a milliárdos nőcsábász Oliver Queen öt évet tölt egy lakatlan szigeten. Mikor visszatér szülővárosába, már kész tervvel érkezik - titkos alteregója, Arrow fog majd rendet tenni a városban, amely bűnözőktől hemzseg.

Amanda lakótársa egy Hailey nevű lány lesz, miután nemrégiben veszítette el az előző szobatársát. Mikor Amanda erőszakos ex-barátja felkeresi, Hailey megöli a férfit, és úgy tekinti, emiatt már Amanda tartozik neki, és ideje, hogy lerója a tartozását azzal, hogy végez cserébe Hailey erőszakos apjával.

Suki, egy fiatal nő, többszörös személyiségzavarban szenved, és egy kísérletnek veti alá magát, melynek során talán megszabadulhat a többi személyiségétől. De mi van, ha a számára legellenszenvesebb énje rejti az ő valódi személyét?

Az Arrow Család


Facebook

Kérdések és visszajelzés

Statisztika
Szerkesztők: sheaes & Becky
Design: Becky
Alap: Softly Sophisticated
Nylít: 19/04/2009.
Verzió: 15.0
Site Meter

Archive for Hírek

Apr
11
2014

Mit visel Katie az erkélyen

sheaes | Hírek, TKC

Magasságot legyőzve pózolt Katie a TomBoy KC kamerájának a saját erkélyén, mivel az időjárás nem igazán engedte meg, hogy a szabadban készítsenek képeket a divatbloghoz.

Katie-Cassidy-Street-Style_001.jpg Katie-Cassidy-Street-Style_002.jpg Katie-Cassidy-Street-Style_003.jpg Katie-Cassidy-Street-Style_002.jpg Katie-Cassidy-Street-Style_001.jpg

Apr
11
2014

Színfalak mögött: Genlux magazin fotózás

sheaes | Hírek, TKC

A napokban Katie kivett egy fél nap “szabadságot” és Vancouverből átruccant Los Angelesbe egy fotósorozat erejéig. Most alkalommal a Genlux magazinnak állt modellt. Az újságról annyit kell tudni, hogy leginkább a divat összpontosul, így nem kell meglepődni, ha olyan képeket kapunk, ahol a ruhákon lesz a hangsúly.

Azonban a fotózás nem éppen ment gördülékenyen.

  • A fotográfus közölte, hogy délután három fele már gondok lesznek a fényekkel.
  • Katie fotózására délután kettőkor került sor, pedig a Genlux csapata szereti délelőtt letudni a fotósorozatait.
  • Katienek legkésőbb délután ötre repülőn kellett ülnie, hogy időben visszaérkezhessen Vancouverbe.
  • A fodrász nem jelent meg időben, mert azt hitte, hogy csak másnap lesz a fotózás, így Katie fodrászát kellett előkeríteni a semmiből.

sneak peek kép a fotósorozatból
genlux_bts_000.jpg genlux_bts_001.jpg genlux_bts_002.jpg genlux_bts_003.jpg genlux_bts_000_1.jpg

Viszont arra még így is volt ideje Katienek, hogy egy gyors videót osszon meg az instagramján, amiből kiderül, hogy mennyire is élvezte a fotózást. Meg akarom nézni a videót. Vagy megnézném a másikat is, ami nem a Katié.

Mar
28
2014

TotallyClevver interjú

Biztosan állíthatom, hogy ez az interjú bárkit képes feldobni. Katie annyira önmaga ebben az interjúban, hogy kár lenne nem megnézni minden Katie fannak. Ezt az interjút akkor vették fel, amikor Katie legutóbb Vancouveren kívül tartózkodott. A szettjét elnézve pedig merem állítani, hogy akkor, amikor a Vanity Fair Young Hollywood Parti volt az Oscar héten. Az interjú kivágott képeit pedig a galériában megtekintheted.

Valamint kaptunk egy új fotósorozatot Katieről. A Vaunte weboldalnak készült, és az az érdekesség ebben, hogy létrehoztak Katienek egy aloldalt, ahol Katie ruháit tudod megvásárolni, ha szeretnéd. Ha az oldalon vagy, akkor egy kérdezz-felelek szerű interjút is láthatsz Katievel.

vaunte_spo_000.jpg 5.jpg 3.jpg vaunte_spo_001.jpg vaunte_spo_002_1.jpg

Mar
16
2014

Glamoholic Magazin

Még tavaly novemberében került sor a Glamoholic fotósorozatra, viszont a magazin kiadása eléggé elnyúlt, hiszen csak a napokban kaptunk meg a sorozat gyönyörű képeit. Nem baj, ezekért a képekért megérte várni, igaz? No meg, egy érdekes interjút is kaptunk Katietől:

Mi volt számodra a legmeglepőbb dolog az évad során?
Nem mondhatom el, még nem került adásba. De JÓ!

Ha több információra vagy kíváncsi, akkor irány a galériánk, ahol megtalálhatod az interjú többi kérdését is! A csodás képeket se felejtsétek el, íme:

glamoholic_outtakes_003.jpg glamoholic_outtakes_001.jpg glamoholic_outtakes_006.jpg glamoholic_outtakes_002_2.jpg glamoholic_outtakes_004.jpg

Mar
14
2014

Mit visel Katie: utcai lány

A TKC megmondja a tutit: szerintük, mikor nadrágokról van szó, akkor azok jó, ha nem kifejezetten szűk, hanem inkább buggyos nadrágok. A dzsekiknek jó ha van kapucnijuk, és ha baseball sapkák közül válogatunk, akkor jó, ha bőr darabok kerülnek a kezünk közé. Nem azt mondják, hogy ezzel a szettel nem lehet mellé lőni, de ha egyszerre akarunk jól kinézni, és mégis kényelmesen érezni magunkat, akkor ez a tökéletes befutó.

Oversized-Boyfriend-Jeans004.jpg Oversized-Boyfriend-Jeans001.jpg Oversized-Boyfriend-Jeans000.jpg Oversized-Boyfriend-Jeans001_1.jpg Oversized-Boyfriend-Jeans005.jpg

Az eredeti TomBoy KC szöveget ide kattintva elérheted.

Mar
08
2014

E! Online & TKC fotósorozat

Az elmúlt napokban újabb fotósorozatokat kaptunk Katieről. Az egyiket a már jól megszokott helyről, a Tomboy KC-ről kaptuk. Ez a mini fotósorozat, most eltért a megszokottól, hiszen Katie kis csapatát láthatjuk a képeken, ahogyan “késszé” varázsolják Katiet a Vanity Fair Young Hollywood partira. Katie elmondása szerint sehol nem lenne ezek az emberek nélkül.

Behind-the-Scenes-VF-Party-.jpg Katie-Cassidy-Getting-Ready.jpg Behind-the-Scenes-Katie-Cas.jpg Prepping-for-the-Vanity-Fai.jpg Vanity-Fair-Party-Katie-Cas.jpg

A második fotósorozatot az E! Online-nak köszönhetjük. Ráadásul a nagyon édes shoot mellé még újabb információkat is megtudhatunk Katieről interjú formájában.

002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg 009.jpg

Melyik a kedven tartózkodási helyed New York Cityben?
Barneys NYC. Viccelek, valójában nem engedik meg, hogy ott aludjak. A The Bryant Park Hotel.

Érdekelne a teljes interjú

Mar
08
2014

Arrow promó

Sajnálatos módon alig tért vissza szünetéről az Arrow, most újabb miniszünetre megy a sorozat. Így a következő rész amerikai idő szerint március 19.-én kerül majd adásba. De ennek ellenére van hír ezzel kapcsolatban.
A Canadagraphsnak köszönhetően láthatunk néhány annyira nem jó minőségű set képet, melyeken Katie és Jessica (Huntress) látható. A jelenetet a tizenhetedik epizódhoz forgatták még februárban, mínusz négy fokos időben.

onset_217bofp_001.jpg onset_217bofp_023.jpg onset_217bofp_013.jpg onset_217bofp_021.jpg onset_217bofp_004.jpg

Illetve egy második évados promó videót kaphattunk, amiben néhány összevágott epizód jeleneteibe tekinthetünk bele.

Mar
06
2014

The Fashion Spot & theFashionDish

Amikor a családról van szó, akkor az emberek meglepődnének, ha tudnákhogy három apukám van, ez bonyolult.

Azzal a hírrel tudunk szolgálni, hogy Katie vendég szerkesztő egy divatblogon, a The Fashion Spoton. Ez annyit jelent, hogy a hónap végéiig különféle cikkeket kapunk Katietől, amikből útmutatást kapunk egész sok mindenre: tökéletes szemöldök elérésére, olyan dolgok listájára, amiket feltétlenül be kell szereznünk a tavaszra, és arról is, hogy hogyan pakoljunk… Már két cikkel gazdagabb is lettünk Katie tollából.

 Untitled-1 Untitled-2

Illetve még mindig a TFS-nak köszönhetően Katie részt vett egy divat “kerekasztal vacsorán”, ahol az egyik díszvendég volt, ahogy a többi vendég is rajta kívül. Ez a vacsora arról szólt, hogy a megjelent személyek divatkérdéseken vitatkoztak, beszélgettek, ötletekkel álltak elő. A TFS már hét miniepizódot adott ki a vacsoráról, és majd a későbbiek folyamán egy harminc perces epizódot is kiadnak. A többi mini videót megtekinthetitek az oldal youtube csatornáján, vagy a TFS aloldalán.

Mar
01
2014

Hírpótlás: rendezvények, ps képek, videók

Itt az ideje bepótolni a lemaradásokat, amik az utóbbi napokban felgyülemlettek (elnézést!), nézzük:
Február tizennyolcadikán Katie szüneteltette az Arrow forgatásokat, és New Yorkban tartózkodott, melyek keretében ellátogatott egy Calypso St. Barth’s nevezetű üzletben, ahol csak annyi dolga volt, hogy szép ruhák között válogasson, majd néha-néha bele mosolyogjon a kamerába.Pár nappal később Becky forrásainak köszönhetően eddig nem látott színfalak mögötti képekkel lettünk gazdagabbak Katie kínai  kiruccanásakor készült fotósorozatból. A napokban pedig Katie egy újabb eseményen vett rész, melynek neve: 2014 Vanity Fair Young Hollywood Party és Los Angelesben volt megtartva. Katie egy meseszép Philip Armstrong ruhában tündökölt.  Ha nem lennénk elégedettek a képekkel, vannak videók is: az első és legfontosabb Katie Arrow setes videója, majd a a Vanity redezvényről is kaptunk két videót: első ;; második.

Calypso_set1__28129.jpg Calypso_set3__28629.jpg 01__6_.jpg 2_001_28329.jpg 1_001.jpg

Feb
15
2014

Hírmorzsák

  • A CW bejelentette a korai berendeléseit, öt sorozatnak már eldőlt a sorsa: Az Arrow mellett még négy sorozatnak rendelték be az új évadát. Úgyhogy a jövő szezonra sem maradunk Laurel Lance nélkül.
  • A következő részhez kaptunk still képeket, melyek már fel is kerültek a galériánkba. Ne feledjétek, új rész majd jövőhét után kerül adásba.
  • Megtudhatjuk, hogy Katie egyik NYFW napja hogyan állt össze, miként ért el egyik helyről a másikra: ha érdekel Katie napi rutinja, akkor katt ide.
StarsZZ Exclusive Theme by Tholaire.com • Hosted by StarsZZ • Powered by Wordpress